Kapacitete Depozituese
“Europetrol Durrës Albania” sh.a zotëron rreth 35.000 M/T kapacitete depozituese, nga të cilat rreth 30.000 janë ndërtuar në vitin 2009 në Portin e nënprodukteve në Porto Romano me mundësi për tu zgjeruar deri në 70.000 ton. Në to mund të depozitohen tre lloje nënproduktesh, gasolinë diesel, fuel, bitumen...
Lexoni te gjithe artikullin.
Eder Print
elda
elda
elda
elda
elda
elda
Pikat Tona Klikoni mbi harte!
Pikat e Karburanteve
Profili i Kompanisė
Europetrol zotėron njė rrjet shperndarjeje nė tė gjithė territorin e vėndit me reth 40 pika karburanti dhe brenda vitit 2010 do tė ndėrtojė 10 pika tė reja nė Shqipėri dhe 12 pika tė reja nė Kosovė.
Europetrol Durres Albania