Karburantet

Furnizimi me karburant

Ne ofrojmë një furnizim të qëndrueshëm dhe të besueshëm me një bazë të konsumatorëve me pakicë dhe komercial.

All

Brryli

Ish Shqiperia Sot

Oxhaku

Laprake – 1

Laprake – 2

Palmanova

Teg

Marikaj

Portoromano

Unaza e Re – Durres

Unaza e Re 1 – Durres

Ura Dajlanit

Shkozet – Durres

Spitalle – Durres

Laknas

Kombinat Sharre

Ndroq

Unaza – Elbasan

Vore

Radhime – Vlore

Veseli Milot Kurbin – Lac

Vehcan – Librazhd

Ura Gjoles

Cuk – Sarande

Thumane – Kruje

Lagja Kala – Tepelene

Sukth i Ri

Valias – Kamez

Nilel – Fushe Kruje

Lagja 1 – Lac

Lagja Pazar – Shkoder

Lagja Mark Lula – Shkoder

Shen Vasil – Sarande

Qender – Sarande

Ksamil – Sarande

Qender – Vlore

Puke

Prrenjas – Librazhd

Peshkopi Diber

Peqin Pajove Elbasan

Nerguti Gjegjan – Kukes

Qender – Lezhe

Lezhe – 2

Lezhe – 1

Leshnice – Pogradec

Ledio Oil Maminas

Lagja Nr 1 – Librazhd

Kruje

Qender – Korce

Urra Lumit – Gjirokaster

Gjirokaster

Fshati Kulle Sukth – Durres

Sheq i Madh – Fier

Qender – Fier

Elbasan

Dishnic – Korce

Diber

Dervican – Gjirokaster

Burreli

Bilishti