Partnerët dhe Klientët tanë

Parnerët e EIDË-së janë ndër kompanitë më të njohura në fushën e hidrokarbureve.

Ne jemi krenar për partneritetin tonë me Rishitësit te cilet u ofrojnë klientëve të tyre një gamë të gjerë produktesh me cilësi, duke përfshirë karburantet premium, naftën, …

Partneret

Ndërkohë Kilentë të kompanisë EIDA janë: