Produktet

Qëllimi i kompanisë EIDA është tregtimi i hidrokarburave duke u bazuar në një rritje të qëndrueshme dhe afatgjatë. Pika e referimit të punës tonë mbetet cilësia dhe klienti.

Puna profesionale e drejtuesve dhe punonjësve tanë, ka bërë që bizneset dhe qytetarët të na besojnë si kompaninë më të rëndësishme të hidrokarbureve në Shqipëri. U kemi qëndruar pranë kilentëve, prandaj klientët kanë qënë besnik duke na besuar përgjatë këtyre 21 viteve.

Nga vijnë produktet tona

Duke qënë se jemi një kompani e njohur në rajon dhe më gjerë, produktet e EIDA-së importohen nga disa vende, duke filluar nga Italia, Rusia, Spanja, Kroacia dhe Greqia.

Produktet

EIDA mbetet lider në fushën e hidrokarbureve në Shqipëri dhe tregon disa produkte, duke filluar nga Diesel 10 PPM (ULSD 20 PPM).  Orgjina e të gjitha hidrokarbureve mban emrin e  firmave më të njohura botërore, falë bashkëpunimit të shkëqlyer që ne kemi me disa partner.

 • Benzin Ron 95 (Premium Unleaded 10ppm Ron 95)
 • Benzin Ron 100 (Premium Unleaded 10ppm Ron 100)
 • Jet A1 (Jet Fuel A1)
 • Solar (Fuel Oil 1.0%)
 • Bitum (Bitumen)
Import
 • Italia, Sardenia, Caliari, Porti Saroch, Rafineri SARAS
 • Spanja, Rafineria Repsol
 • Kroacia, Rieca, rafineria INA
 • Rusia, Deti i Zi (Black Sea)
Eksport
 • Kosovë
 • Mal të Zi
 • Maqedoni
 • Bullgari