Rreth Nesh

Meposhte do te shpjegojme se kush jemi, çfarë besojmë, se si arrijmë dhe ku synojmë të shkojmë. Ajo krijon një mirëkuptim të përbashkët jo vetëm për ne, por për të gjithë ata që ndërveprojnë me ne.

Kush Jemi

EIDA është kompania më e madhe në fushën e hidrokarbureve në Shqipëri. Që prej vitit 2000 EIDA ka qënë importuesi një nga të parët i hidrokarbureve në Shqipëri. Me kalimin e viteve EIDA u bë kompania kryesore në vend për rtegtimin e hidrokarbureve, duke zhvilluar tekonoligjinë dhe duke bashkëpunuar me qindra biznese të mëdha, shqiptare dhe të huaja.

Europetrol Durres Albania është një nga ofruesit e pavarur më të mëdhenj në Shqiperi të produkteve dhe shërbimeve të naftës dhe gazit. Ne furnizojmë, magazinojmë dhe shpërndajmë produktet e naftës dhe gazit që nevojiten nga konsumatorët, bizneset dhe operacionet detare në …

Reputacioni ynë si një partner biznesi profesional dhe i besueshëm është i ankoruar në modelin tonë tërësisht të integruar, që na mundëson që të kontrollojmë zinxhirin e vlerave nga produktet ndihmëse në tregun e hapur (përmes krahut tonë tregtar) deri në ruajtjen dhe shpërndarjen e tyre strategjike për konsumatorët fundorë. Ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh për klientët tanë. Produktet përfshijnë lëndët djegëse, GLN, lubrifikantët e vet markave dhe, së fundmi, bitum.


Zoterojme logjistiken efikase dhe rrjetin me te fuqishem te shpërndarjes, duke përfshirë stacionet tona të shërbimit të shitjes me pakicë dhe një shërbim të specializuar te transportit per tju pergjigjur nevojave gjithnje e ne rritje te tregut rajonal.

Nuk është rastësi që ne të jemi bërë një nga platformat më me përvojë dhe më të gjera të energjisë në një nga rajonet me rritje më të shpejtë në Ballkan.

Vlerat

Ne zhvillojmë energjinë që përmirëson dhe fuqizon jeten e njerezve me te cilet bashkepunojme.

Themelet e kompanisë sonë jane ndërtuar mbi vlerat tona, të cilat na dallojnë dhe udhëheqin veprimet tona për të dhënë rezultatet qe kemi. Ne e zhvillojmë biznesin tonë në një mënyrë shoqërore dhe mjedisore, duke respektuar ligjin dhe të drejtat universale të njeriut për të përfituar komunitetet ku punojmë

Diversiteti dhe perfshirja

Ne respektojmë kulturat në të cilat operojme dhe mesojme vazhdimisht prej tyre. Kemi një ambient pune gjithëpërfshirës që vlerëson unikalitetin dhe diversitetin e talenteve, përvojave dhe ideve individuale.

Performance e larte

Ne jemi të pasionuar për arritjen e rezultateve dhe përpiqemi të përmirësohemi vazhdimisht. Ne jemi përgjegjës për veprimet dhe rezultatet tona. Ne aplikojmë procese të dëshmuara në një mënyrë të përshtatshme për qëllimet tona dhe gjithmonë kërkojmë zgjidhje të reja dhe inovative.

Integriteti dhe besimi

Ne jemi të ndershëm me veten dhe të tjerët, dhe nderojmë angazhimet tona. Ne besojmë, respektojmë dhe mbështesim njëri-tjetrin. Ne fitojmë besimin e kolegëve dhe partnerëve tanë duke vepruar me standardet më të larta etike në gjithçka që bëjmë.

Bashkepunimi

Ne ndërtojmë marrëdhënie të besueshme dhe reciproke të dobishme duke bashkëpunuar me komunitetet tona, qeveritë, klientët, furnizuesit dhe partnerët e tjerë të biznesit. Ne jemi më të suksesshëm kur partnerët tanë kanë sukses me ne.

Mbrojme njerezit dhe mjedisin

Ne vendosim prioritet më të lartë në shëndetin dhe sigurinë e fuqisë punëtore dhe mbrojtjen e aseteve, komuniteteve dhe mjedisit tonë. Ne sherbejme performancën e klasit botëror me një fokus në parandalimin e incidenteve me pasoja të mëdha.

Përvoja jonë kolektive na jep perspektivën për të identifikuar mundësitë e reja dhe për të zhvilluar pasuri unike bazuar në bazat dinamike të tregut.

Misioni

Ne do të sigurojmë me efikasitet dhe besueshmëri energjinë që ju sherbejme cdo dite duke përmirësuar cilesisht jetesen e konsumatoreve tane.

Vizioni

Në zemër të misionit te EIDA është vizioni ynë ... të vazhdojme te jemi kompania me e madhe e hidrokarbureve ne Shqiperi, më e admiruara për klientet partneritetin dhe performance tone.

Burimet Njerezore

Sot EIDA ka punesuar mbi 430 punonjes te kualifikuar ne profilet perkatese te cilet menaxhohen nda 9 departamente.

Burimet Njerezore